English
Logo ESW

 

~ Oneness is het enige dat Waarheid en in beginsel is.
Ascension is het continu zijn in Oneness ~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met LightTools for Oneness®

Kennismakingsworkshops in Assen én op locatie
Thuis met vrienden of familie, Spirituele Vereniging óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen.


LightTools for Oneness® heeft in 2012 geboorte gegeven aan de Pendant of Oneness.
Inmiddels wordt de Pendant of Oneness™ vergezeld door de Beacon of Oneness (groot en klein) voor het verlichten van huis, praktijk en omgeving en de Wand of Oneness als krachtig helend Lichtinstrument welke energie in beweging brengt naar stromen in Oneness en o.a. in healingsessies aangewend kan worden.
Als laatste werden Circles of Oneness® geboren die samen de Circle of Oneness™ vormt; een Licht-Portaal van Scheppingskracht, re-connectie met Al dat Is, onze Essentie en groei en ontwikkeling in vreugdevolle vrijheid op alle niveaus van leven..Wil je kennis maken met LightTools for Oneness®?

Dat kan in een inspirerende LfO kennismakingsworkshop met Jeroen en Gerlinde Schilt. Zij zijn samen met Sferen van Licht de mede-scheppers van LightTools for Oneness®.

Jeroen en Gerlinde vertellen met liefde over LightTools for Oneness, Lichtinstrumenten en healing in deze Tijd.
De LfO kennismakingsworkshops zijn een levendige afwisseling van kijken, luisteren en actief voelen en ervaren. Ook voegen Jeroen en Gerlinde healing & ascension oefeningen toe.
Alle Lichtinstrumenten mogen gevoeld en ervaren worden en ook is er ruimte voor kennismakingshealings.

Wil je erbij zijn? Kijk voor data voor LfO Kennismakingsworkshops in Assen in de LfO-agenda.
Bijwonen via inschrijving.
Deelname: vrij (gratis)

Een LfO-Kennismakingsworkshop in jouw woonplaats of omgeving?

We verwelkomen je graag op een van de LfO-Kennismakingsworkshops. In Assen óf nodig ons uit op een door jou gekozen locatie en eigen groep. Thuis met vrienden of familie, spirituele vereniging óf maak een afspraak met een eigen groep bij Esprit Soul Works™ in Assen.
Heb je geen groep, locatie maar wel interesse in het bijwonen van deze workshop in jouw omgeving? Laat het ons weten. Als er voldoende mensen uit een omgeving belangstellend zijn, creëren wij een groep en plek.

Meer informatie of Jeroen en Gerlinde Schilt uitnodigen?
Wees welkom contact te maken.